BloggProffs

Det finns möss och män

Det finns två sorter. Antingen är man en mus eller så är man en man. Det här ser definitivt ut som en mus.

rosamus.jpg

Ingen tvekan. Någon som har en bild på den manliga motsvarigheten?

Andra bloggar om: , , , , ,

3 Kommentarer till “Det finns möss och män”

 1. Vovva Säger:

  Om du mot förmodan skulle få en sådan bild, en manlig motsvarighet, och den inte är motbjudande ful, otrevligt porrig eller på annat sätt anstötlig, så vill jag gärna se/ha den. Vänligen skicka mig en pling om det då.

  Men jag lär nog få vänta länge på den plingen. Går det över huvud taget att göra något vackert, trevligt eller för ögat skönt av den manliga motsvarigheten?

 2. frÖken fÖrster Säger:

  thihi….själv finner jag den manliga motsvarigheten så attraktiv att jag kan få vilket föremål som helst att bli en fallossymbol. Vacker vet jag väl inte om den är, för mig är funktionen den viktigaste. Eller som dom säger i SAAB-reklamen. Ingen form utan funktion…så om funktionen uppfyller alla tänkbara krav, då tycker jag nog att formen får godkänt också….

  Jag plingar när jag finner motsvarigheten!….*börjar leta febrilt*…

  Forever yours/
  frk fÖrster

 3. berben Säger:

  Jag föredrar äkta vara *skratt*

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu