BloggProffs

Fyra saker jag är glad för

Av någon underlig anledning hamnar jag väldigt ofta på bloggar som är skrivna av norrlänningar. Idag surfade jag in på den här bloggen och fann en bra utmaning som jag tänkte anta. Det är förvisso länge sedan han skrev inlägget, men med anledning av vår avbrutna eller avkapade telefonledning och internetavbrottet hoppas jag på lite förståelse vad gäller dröjsmålet.

Here we go;

 1. Mina barn. De bor i mitt hjärta och jag älskar dem mer för varje dag som går.
 2. Mina djur. De bor också i mitt hjärta och deras villkorslösa kärlek har tröstat mig många gånger då livet känns tungt. 
 3. Mitt boende och naturen runtomkring med öppna fält och rikt djurliv. Här kan man andas enskildhet och det är väldigt högt i tak när tankarna behöver fritt utrymme.
 4. Förmågan att kunna läsa och skriva.

Egentligen har jag mycket mer att vara glad för, men fyra saker är alltid fyra saker och därför räknade jag upp de viktigaste.

, ,

2 Kommentarer till “Fyra saker jag är glad för”

 1. Vovva Säger:

  Instämmer med TRE av ovanstående saker att vara glad för. Nr 1 stämmer inte in på mig. Jag har nämligen inga barn :) . Jag tror att jag, för min del, får lägga till som Nr 4) Förmågan att uppskatta musik.

  Fast nog finns det fler än dessa fyra – att man kan gå, att man kan sitta, att man kan tala, att solen skiner ibland, att det finns människor som gillar en, att man har fått uppleva kärlek osv.

 2. frÖken fÖrster Säger:

  Har man barn så är det ganska naturligt att de kommer först. Utan dem hade jag nog fyllt på med lite mer av de andra glädjeämnena; ännu flera djur, kilometervis med böcker att läsa ostört och jag tror minsann att mina målartalanger hade fått spira.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu