BloggProffs

Söktermslista och statistikstaplar

I den förra bloggen, före den katastrofala kraschen, hade jag blivit inspirerad av Mysla att lägga till en sida med enbart söktermer. Det har jag fortfarande planer på, men väntar ännu någon vecka tills jag fått mer statistik i rullorna.

Utöver mitt intresse för söktermer har jag också en viss fallenhet för att förälska mig i statistiksidor. Precis som Mr Arboc kan jag fascineras av både stapel- och cirkeldiagram, likaså  ränner både fantasi och funderingar iväg när man haft besökare som surfar från riksdagen.se eller polisen.se. Vad gör de på min blogg?

Det är egentligen väldigt få av mina läsare som gör sig hörda. Ändå vet jag att en del av er återkommer med jämna mellanrum. Det är jag väldigt glad för! Tack för att ni kommer! Ni vet väl att ni kan använda klotterplanket?

instablogs-cartoon8-thumb.jpg 

 blog_20cartoon_small.jpg

093004borgman600×403.jpg

, , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu