BloggProffs

TokMia, tillbaka på WP

- och hon ställde några frågor medan hon diskade.

Lite diskfrågor, inte om disk.

 

Du är döende och ska donera ditt hjärta. Du får välja att antingen ge det till en 60-åring som då definitivt kommer att överleva, eller en 13-åring som har en 50% chans att dö ändå. De är båda helt chanslösa utan dig. Vem får det?

Alla ska vi dö och då kan de där två lika bra dö också. Det är inget att vara rädd för. Det svartnar och sedan är man borta. Det är inte synd om de döda som flaxar omkring i himlen. Det är bara synd om de efterlevande. Kanske jag skulle ge dem ett hjärta? Jag ger helst den lilla tjejen en chans, även om det bara skull förlänga hennes liv en kort tid.

Du kan välja att gå in i ett förhållande med en partner som är oattraktiv (inte groteskt ful utan standard) men som är skitbra i sängen, eller en som är så där sjukt snygg men som är som en död fisk. Du gillar deras personligheter lika mycket och du kan inte ändra deras humpingskills. Vem tar du?

Givetvis han som är bra i sängen. Fiskar ska bo i akvarium och matas med pulver, de är dessutom kalla och jag gillar inte att frysa i sängen. Sjukt snygga  blir snabbt sjukligt fula  om de inte har någon glöd i sängen.

Du är tvingad att välja mellan att antingen offra din bästa väns liv eller 20 okända barns liv. Vem/vilka överlever?

Om någon tvingar mig att göra ett sådant val så avstår jag från att göra det valet även om det kostar mitt eget liv, och/eller både min vän och alla barnens liv. Att leka Gud överlåter jag till någon annan.

Du måste äta en liten skål med bajs. Du får väja mellan hundbajs och människobajs (okänd person). Vilket skål tar du?

Den med hundbajs för det finns inget äckligare än människoträck.

Heterokillar, om ni inte suger av en annan kille så får ni inte ha något slags sex med en kvinna på 10 år. Ni får välja killen helt fritt själva och ni måste vara nyktra. Vad blir det; ett blow eller 10 års total torka 

 —-

Du måste välja mellan att offra ett finger (valfritt) eller att offra tio hundars liv. Du behöver självklart inte döda hundarna själv. Du har träffat alla jyckar. Vad blir det?

 Så klart offrar jag en finger. Sicken dum fråga. Det skulle vem som helst ställa upp på!!!!!

Du får välja mellan att i en vecka bli jagad av antingen Freddy Krueger eller Jason Vorhees. Du har en rättvis chans att överleva men det kommer självklart att bli knivigt. Vem väljs?

Freddy för han verkar inte lika äcklig som Jason.

Tjejer, ni måste ställa upp på en nakenfotografering som kommer att visas i en välkänd tidning. Vanliga nakenbilder, inga porriga gynekologshots. Ni får välja mellan att antingen göra ett sensuellt Playboy-typ upplägg med proffsigt smink och retuschering, eller att göra ett helt naturligt ofixat upplägg a la tex artiklarna om kroppsfixering i Amelia. Vad blir det?

Kan man inte få göra båda? Näe….skulle vilja ha Playboy-stuket.

Drömjobbet eller drömpartnern, vilket skulle du välja?

Drömpartnern så klart. De växer inte på träd!

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu