BloggProffs

Ang. ADHD/ADD-tips

Det är många som kommer till bloggen genom att söka på orden ADHD/ADD.

Tack för att ni kommer hit!

Jag blir väldigt glad varje gång någon skriver en kommentar eller skickar ett privat mail till mig.

Om du själv har tips eller andra erfarenheter av att leva med adhd/add så lägger jag gärna ut dem här på sidan om du inte vill/kan/orkar ha en egen blogg eller hemsida.  Du behöver inte skriva en hel uppsats. Det räcker med ett ynka litet tips, som har gjort din tillvaro enklare, som tex

”När jag blir så rasande att jag skulle kunna sätta eld på hela världen, brukar jag gå ut i trädgården och trampa ihjäl mördarsniglar”

eller

”När min dotter är så högt uppe i varv på kvällarna att hon inte kan somna,  brukar jag värma ett badlakan som jag sveper kring henne. Värmen gör henne lugn och hon känner sig trygg”

eller

”Min sambo glömmer alltid låsa ytterdörren, och för att förhindra att vi får inbrott, har jag bett min pensionerade granne att kolla vår ytterdörr när han ändå går ut med sin hund. Är den inte låst så kan han låsa med nyckeln som jag låtit kopiera upp till honom. Då slipper jag gräla på min älskling för att hon är så himla glömsk”

osvosvosv

Du väljer själv om du vill vara anonym eller ej.

Antingen kan du skicka tipset direkt till sidan som kallas klotterplank, eller så kan du skicka det till min mail som du hittar här på sidan.

Ju mer vi delar med oss av våra erfarenheter, desto starkare blir vi.

Inte bara som grupp utan också som individer.

Är du förälder, sambo, arbetskamrat, klasskamrat eller på något sätt involverad och lever med ADHD/ADD i ditt vardagliga liv. Gör dig hörd, för vi behöver dina tips och erfarenheter också!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu