BloggProffs

Med mycket möda o stort besvär!

För jag lov att presentera min nya design?

Baserad på temat Simpla, en gratis bakgrundsbild och många timmars klurande.

Jag trodde aldrig att jag skulle klara det…men nu sitter den fruktade CSS-koden där den ska. Kan man hoppas åtminstone, för jag har inte testat med alla de olika webläsare som finns. Den funkar åtminstone i Firefox och IE7. Det återstår lite att göra. Men det får jag se över imorgon.

Måste man vara ett geni för att blogga på wordpress? Det känns så, för jag begriper inte vad man ska med Sandbox till, när det inte finns särskilt mycket för en amatör att göra med den. Skulle det  inte kunna  finnas  klipp- och klistrafunktioner?

Faktum är att jag är väldigt trött på wordpress.com och deras stelbenta och opersonliga teman. Ett tag övervägde jag att flytta. Men nä, det kändes ju inte särskilt kul med tanke på att det trots allt är ett fasligt sjå att omdirigera besökare, portaler och räkneverk. Dessutom gillar jag kontrollpanelen, bloggrannarna och allt annat här.
Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt!

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 Kommentarer till “Med mycket möda o stort besvär!”

  1. ronnie Säger:

    men mjau va snyggt!

    har du gjort det sjælv??

  2. frÖken fÖrster Säger:

    …thihi, jo jag gjorde ju det. Men lite kommentarsrutor hamnade på sniskan har jag sett. Det är vad det är…ett försök att komma utanför Kubrick.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu