BloggProffs

Guds grisar är vi allihopa….

gudsgrisar.jpg

Den här bilden hittade jag på nätet. Det är tydligen Muhammed, som spänner på Jesus.  Vem ska jag mordhota? Nån som kan hjälpa mig? Mitt katolska hjärta förblöder av förolämpningen!!!
Jag kommer inte att kunna ägna mig åt något annat än att sätta dit den jäveln som vågar göra en sådan här bild.  Allt annat får stå åt sidan för att jag ska få hämnas. Jag tänker inte sköta mitt hem, inte ta hand om mina barn, inte arbeta, inte sova och inte äta. Hela mitt liv ska stanna upp tills jag kan stå öga mot öga med den som gjort mig sååååååååå upprörd.
Personen vanhelgar inte bara Jesus, som varit död i 2000 år, utan han vanärar också mig som person, som valt kristendomen som min religion. Man får inte lov att ha humor när det gäller religion. Varför? Därför att jag blir sårad, såklart! Det begriper väl vem som helst. Ingen ska få lov att såra mig och min tro. Min tro är inte tillräckligt stark för att ta emot kritik, förstår ni. Min tro är beroende av att hela världen tror som jag.  Tror inte ni som jag så respekterar ni inte mig. Det har jag bestämt! Så det är bäst ni håller tyst!
Att se den här bilden på flickr var väldigt upprörande! 
Inte för att min frälsare är gestaltad som gris, utan därför att han blir rövknullad!!!!
Det är precis så det känns….som om jag själv, med mina västerländska värderingar, blir rövknullad av Muhammed och hans efterföljare.  Hugaligen!

www.vilks.net

Iran protesterar mot Nerikes Allehanda
Vilks hundteckningar plockar enkla poänger
Självmordsbombare värre än Muhammed-karikatyrer
”Det här är inte bra”
Demonstration mot Muhammedhundar
Vilks nätbilder inget för JK
Även Afghanistan fördömer teckning
Demonstrationer mot Sverige i Pakistan
Lars Vilks rondellhund
Hur kan muslimerna bli så arga?
Lahore, Pakistan – de färgblindas stad
”Muhammed som rondellhund” – Här är bilden!
Har muslimer inget bättre för sig…
 Hundgalleri på FB
Syntest
Den infantila helighetstanken
 DN 
 SVD
Dagen.se
 , , , , , , , , , , , , i, ,

2 Kommentarer till “Guds grisar är vi allihopa….”

 1. Mia Säger:

  Jag tror jag är kär i dig nu.

 2. frÖken fÖrster Säger:

  Det var snällt sagt!! ;)
  Men kärlek och annat onödigt trams får vänta.
  Har fullt upp med att fixa en flagga!.. vet inte riktigt vilken flagga förstås…
  Dockan är redan klar! Fast den saknar ansikte då ingen vill ta på sig ansvaret för bilden. Jag skulle kanske kunna bränna den rent symboliskt, men det är stor risk att ingen förstår, och det vore ju synd. Det ska iallafall inte finnas risk för några tolkningstvivel.
  Däremot har jag lyckats engagera grannarna(Ture i Torpet, Sven i Ladan, Nisse i Svängen, Nisse från undantaget, Johnny, Conny, Bonny, Sonny, Bocken och Grodan) till riktig kämparglöd. Blir vi ett par stycken till kanske vi kan sätta eld på hela världen????

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu