BloggProffs

Lycka till idag!

Ville bara önska dig lycka till idag, Johnny! 

Hoppas det blir som du förväntat dig och att saker och ting smäller på rätt sätt!

Försök bara flyta med när hjulen börjar rulla!

När jag fick min diagnos blev jag förstås lite ledsen till en början. Men så sa min bästa kompis:

- Fan, vad bra, nu har du det t.o.m på papper!

- Vadå bra????? svarade jag. Det känns inte särskilt roligt att vara ett ufo!

- Jamen, du fattar ju inte!

- Jo, jag fattar att jag har ett funktionshinder och inte fungerar normalt. Ska jag vara överlycklig och fira med en flaska champagne eller?

champagne 

- Åhhh, Nike……. du är jävligt smart och begåvad……du är faktiskt unik till och med bland de unika. Fattar du inte hur många som skulle vilja vara precis som dig! Ingen kan vara så briljant utan att ha de där speciella egenskaperna. Du har fått dem helt naturligt och dessutom kan du visa det svart på vitt! Andra får kämpa häcken av sig för att nå till dina nivåer. Fattar du inte?

Så hade jag ju aldrig sett på saken förut :???:

p.S Det här inlägget skrev jag redan förra veckan . Jag ville definitivt inte glömma din diagnos-dag i nån vimseattack. Det där med post-publicering är ganska fiffigt. Man kan ju skriva ett inlägg och påminna sig själv om att tömma torktumlaren.d.S

Andra bloggar om: , , , ,

2 Kommentarer till “Lycka till idag!”

 1. Johnny Scharonne Säger:

  *Bugar*
  Tack, kära Nike!
  Jag brukar också använda min blogg för att komma ihåg. Jag skrev när jag hade diagnosdag för att jag själv skulle komma ihåg ;)

 2. Karin Säger:

  Dubbla känslor med diagnos men så skönt att ha på papper! Sedan börjar en ny resa.

  Egentligen skriver jag för det sista du skrev, jag inser mer och mer att jag behöver en bättre blogg så jag kan skriva inlägg och bestämma när de ska komma så inte allt blir här och nu (eller brandutryckningar som läkaren säger), en bättre bloggstruktur skulle nog vara bra för mycket av min stress för skriva vill jag ju. Så nu ska jag bara lära mig och fixa och allt det där. Ännu en sak att kunna och jag vill kunna allt!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu