BloggProffs

God Jul

Jag skulle vilja önska mina favoritbloggare en riktigt God Jul!

Det enda ni kan göra bättre är att skriva oftare – fast det är kanske för mycket begärt.

Ja, ja, ja…..jag vet. Jag kommenterar nästan aldrig. Men ni är en del av mitt liv, varje dag, eller åtminstone så fort ni uppdaterat. Jag ska försöka bli bättre på det där, med kommentarerna, jag ser det som ett nyårslöfte.

j0409267

Till Jerry, vars liv jag har följt genom upp- och nedgångar. Jag kommenterar sällan hos dig eftersom orden oftast inte räcker till och jag har väldigt svårt för hejarklacksramsor. Egentligen skulle jag bara vilja ta dig i min famn och trösta när du har det som värst. Jag gråter med dig och jag skrattar med dig. Tack för att du orkar dela med dig, du har hjälpt mig en bit på vägen; att bli ett snäpp friare från min egen skilsmässa.

Till Johnny – du är troligtvis en klon av mig själv i yngre dar. Egentligen ska jag fylla det här utrymmet med uppskattande ord, men det gör jag inte. Hen uppskattar ju inte sådant! Men jag sänder några snöflingor att strö över kindknotorna – för det där perfekta  och rosiga julleendet. Lova att du ALDRIG, ALDRIG bleknar bort. Håll gnistan vid liv.

Till Imagine – vars bilder trollbinder och förför.

Till Haväng – du skriver alltid något läs- och tänkvärt. Små glimtar från både här och där. Oftast lämnar jag din sida med tanken

- Va!, varför har han inte skrivit mer idag?

Men det är ju bra – då återkommer jag garanterat.

Till Karin – vi har ju några gemensamma nämnare. Men jag begriper inte hur du lyckas hålla ordning på alla dina scrapbook-prylar?

Till Ragnevi – som jag bara beundrar!

Till Virriga Virrikoko – som faktiskt är mer virrig än mig och definitivt mer koko. Jag älskar dig väl inte precis, men jag får alltid kramp i magen – det är ett gott tecken.

Till Tant Rasch – ingen tant alls. Bara ett lejon i garbadinbyxor.

Till Mats – skriver du någonsin ett halvtaskigt inlägg? Det är iallafall lustigt att du jämt tar upp sådant som intresserar mig eller läser jag för att du skriver så himla bra?  

Till Phoenix – som dessutom är nyförlovad. Jag önskar er all lycka!

Andra bloggar om: , , ,

12 Kommentarer till “God Jul”

 1. Jerry Säger:

  Oj, orden går rakt in…lip-Jerry är igång igen (;-)…en god jul önskar jag dig också!

 2. frk Säger:

  …här sitter en lipsill till. Jag sa ju det…lipsillar är vi allihopa, jag med och du med. Världens bamsekram till dig och dina barn.

 3. Johnny Scharonne Säger:

  Buhuh…jag blir helt tårögd. *kramar om*
  Jag önskar dig den bästa jul du någonsin haft!

 4. frk Säger:

  Tack…det värmde!

 5. Mats Säger:

  Wow!
  Tack – Juletider är uppmuntringstider. Det är konstigt med bloggande. Å ena sidan ytterst inåtvänt och samtidigt väldigt beroende av att det finns nån på andra sidan!
  Tack igen!

 6. Annica Säger:

  Tittar in för första gången och läser lite…..och lämnar ett avtryck!

 7. Karin Säger:

  Och god Jul önskar jag dig! Jag är glad för att jag hittade den här bloggen och alla jag hittat med den.

  Ja, hur jag lyckas hålla ordning- jag överkompenserar- är de inte i snorordning är det totalt kaos, det finns inget mittemellan eller lagom med det. När det inte är ordning så snurrar hela huvudet och så gillar jag att sortera och kategorisera till det nästan blir löjligt. Så skönt att det finns en plats i världen där det finns lite ordning. Om inte den skulle finnas så skulle det bara bli kaos och inget bli av alla idéer = ännu mer depp.

  Om två dagar är det resa till svärföräldrarna över jul, första gången med Concerta. det blir spännande. förhoppningsvis klarar jag mig undan från stressätning och uttråkad koma och slipper gå upp i vikt som vanligt. Men man vet aldrig.

 8. Hosanna Säger:

  Vilken vacker blomma och vad fint skrivet. (Hittade hit via Jerry) Allt gott!

 9. Jonas Säger:

  Tack för de vänliga orden! Djupt smickrad. Tack för kommentaren i min blogg också. ;-)

 10. photoimagine Säger:

  Blomman.
  En färgprakt.
  Som du.
  Tack för att du uppmärksammar.

  En God Jul till dig.
  Önskar

  /Imagine

 11. Isabelle Säger:

  Haha! Jag trodde inte att du orkade med så många komentarer! Det skulle iallafall fått mig att bli stressad och vilja svara på allt, men inte fixa det och istället ”fly scenen”.
  Det är fantastiskt starkt av dig att klara den rutinen och organisationsförmågan det endå krävs för att hålla igång en sån här blogg!

  Jag är enormt impad!

  Själv fixade jag inte ens att ha ”facebook” en månad innan jag blev så stressad av alla måsten och borden så att jag t.o.m. datorvägrade ett tag, haha.
  Och samma sak med mailen – den tittar jag bara på i perioder…

  Återigen tack för en fantastisk blogg och God Jul!!! // Isabelle

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu