BloggProffs

Ping PING ping PiNg pInG

Hittade alldeles nyss en ny pingtjänst via digga! Själva tjänsten hittar du här.
 

Bloggping.se är sidan för dig som vill öka trafiken till din blogg eller sida som handlar om bloggar.
Bloggping.se är en gratistjänst framtagen av Fredrik Näs (Fredriknas.se)
Tanken bakom bloggping är att användarna själva ska kunna framhäva sina sidor och låta andra på sidan ge sin röst (vilket resulterar i högre placering)
Bloggping.se är helt gratis och kommer aldrig att kosta dig pengar.
Om en passande kategori (eller subkategori) för just din sida inte finns, ber jag dig att kontakta mig via formuläret på sidan så lägger jag till din kategori om den inte anses stötande/kränkande mot någon.
Angående registrering av din sida: använd ”Basic” tjänsten då ”premium” tjänsten kommer att försvinna, eftersom att sidan aldrig har haft som mål att vara en betaltjänst.
Beslut om godkännande/nekande kommer vanligen inom 0-24h
eftersom sidan är nyligen startad och befinner sig i beta stadiet är sidan långt ifrån klar och kommer att ändras mycket under en kort period. Dock kommer inga godkända sidor att raderas under tiden.

Se vad andra bloggar om: Tags: , ,

4 Kommentarer till “Ping PING ping PiNg pInG”

 1. Fredrik Näs Säger:

  Hejsan Fröken Förster, väldigt trevligt att du väljer att publicera min text på din sida, jag hoppas att fler följer ditt initiativ till att registrera sig på min sida för att öka besökarantalet till sin egen blogg.

  ps se gärna mer under:
  bloggping.se (bloggkatalogen)

  Bloggproffs.se (ett community för dig som vill ha en gratis blogg)

  Fredriknas.se (min personliga blogg)
  &
  Hinken.se (blir en katalog likt bloggping.se fast för alla tänkbara webbsidor. Självklart kommer det även här att finnas en bloggkategori för dom som vill vara extra synliga :D ) startar den 14/6-07

  MVH Fredrik Näs

 2. frÖken fÖrster Säger:

  Aha…du hann minsann före mig…hade precis tänkt posta lite om bloggproffs.se också!

 3. Fredrik Näs Säger:

  Det får du självklart väldigt gärna ändå skriva en post om, Bloggproffs.se precis som bloggping.se är en gratistjänst ända skillnaden är att bloggproffs.se kommer innebära att man har diskret reklam (google-adsense reklam) i sina templates som anpassas till färgerna i Temat för att inte stjäla uppmärksamhet från designen. (alternativet kommer att finnas att via sms få bort reklamen på det template man väljer för några få kronor, men det finns tyvärr inte i beta releasen som ligger ute idag iochförsig så ligger det ingen reklam på sidorna under betareleasen heller :D )

  Som tack för att du bloggar och sprider mina sidor hade jag tänkte erbjuda dig länkar från framsidorna på både hinken.se (i form av boost) bloggproffs.se (i bloggroll), bloggping.se (i form av boost) och fredriknas.se (i bloggroll) om du är intresserad av detta detvillsäga

  Ha en fortsatt trevlig dag – MVH Fredrik Näs

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu