BloggProffs

Sugen på länkar?

 

Jag funderade ett tag på vilken gemensam nämnare olika blogglistor har och därför beslöt jag mig för att exakt klockan 15 kopiera den information man tilldelas på deras hemsidor. Fast jag väntar nog tills imorgon(onsdag)….skrev jag igår alltså!

 

 

Klockan är alltså 15.00 och jag kollar in de olika bloggställena för att jämföra siffror. Blogtoplist får vara första anhalten

Rang 21
…frÖken fÖrster
Blandade intryck och uttryck vari det seriösa mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är verklighet, vad som är vad vet skrivhjonet inte ens själv

Unika Besökare:1173
Totalt UB:15459
Utgående:70
Totalt Ut: 100220011212

Men hos Bloggtoppen ser det ut så här:

96
Upp 18
…frÖken fÖrster
Läs mer om bloggen | Kommentarer: 0
Välkommen till en blogg skriven och framförd av frÖken fÖrster. Här får du ta del av mina intryck och uttryck, vari det seriösa mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är verklighet, vad som är vad vet skrivhjonet knappt själv.

Antal unika besökare denna vecka: 1,725

Sidladdningar denna vecka: 2,304

Totalt antal sidladdningar av denna blogg: 36,483

Totalt antal unika besökare hos denna blogg: 17,349

Medel av antalet besökare / sidladdningar: 75%

Totalt medel på unika besökare/sidladdningar: 48%

Ut denna vecka: 6

Totalt ut: 189

Medeltal ut / totalt ut: 4%

Därefter bär det iväg till Topblogarea.

11

…frÖken fÖrster
KÄR- OCH STRUNTSKRIVAREN frÖken fÖrster … är en hemmafru, hönsmamma, hojfantast och hund-, papegoj-, och kattmatte som mixar och trixar med intryck och uttryck vari det seriösa blandas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är verkligh

Unika besökare: 2244
Totalt unika: 15256
Utgående besökare: 21
Totalt ut: 354

Nu tar jag en tur till Bloggportalen och använder SnagIt för första gången. ”Snagga” om bra program förresten. Så här blev bilden:

bloggportalen

 

Till syvende och sist besöker jag sitemeter och kopierar följande siffror

sitemeter

 

Gemensamma nämnare……nä, inte så långt ögat kunde nå och ändå var det bara veckobesöken som intresserade mig, för de andra enheterna är ju beroende av andra faktorer.

Är det någon som kan räkna ut hur många besökare jag egentligen haft under veckan? Bifoga gärna formel. Den som lyckas vinner tre länkningar till sin blogg under nästa vecka.

 

Se vad andra bloggar om: Tags: , , , , , ,

2 Kommentarer till “Sugen på länkar?”

 1. Fredrik Näs Säger:

  Hej igen!

  kan rekomendera ett par pluggin till dig som också kör wordpress: Counter size II, firestats (tillåter sidebar stats så att alla kan se)
  själv kör jag med counter size II eftersom att firestats bråkade med ett annat SEO pluggin jag körde
  (länkar: Counersize II – http://www.navision-blog.de/counterize-ii-english – Firestats – http://firestats.cc/wiki/WordPress )

  båda dessa håller järnkoll på vad som är bottar, besökare, unika besökare etc, och presenterar det i fina grafer per timme, per dag, per månad. Om du vill vara ännu mer avancerad än så, så kan du nyttja googles tjänst ”Analytics” som också håller stenhård koll på varenda sidvisning som görs i din blogg.
  Google.com/analytics är adressen dit.

  MVH Fredrik Näs
  Lycka till MVH Fredrik Näs

 2. MrArboc Säger:

  Jag litar ju mest på SiteMeter, men har ju märkt att siffrorna kan skilja sig mycket. SiteMeter har ju dock en ovana att inte fungera ibland – rätt vad det är så registreras inga besökare på ett par dagar – men jag antar att man får vad man betalar för…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu