BloggProffs

Storebror och syndens skam

I Hudviksvall  får kommunalarna inte längre röka eller snusa på arbetstid. Inte ens på rasterna. Är du röksugen måste du arbeta in förlorad arbetstid. Förhoppningsvis har arbetsgivaren nu installerat ett tidtagarur för rökare och snusare som de både kan stämpla ut och in sina syndiga tilltag. Rätt ska ju vara rätt. Storrökarna kommer aldrig att lämna sin arbetsplats.

I Sundsvall får man inte köpa hur mycket folköl man vill. Inte ens om du är över 25 år kan du köpa mer än en sexpack folköl. Man säger dock inget om hur man vill begränsa spridningen av hembränt. Alla vet ju att det är folkölen som får ungdomarna att gå bärsärk – bärsbärsärk!

Trailern till ”Spiderman 3″ får bara visas före filmer med en åldersgräns på minst elva år. Det har biografbyrån bestämt! Tydligen är trailern skadlig för mindre barn och kan medföra psykiska men. Det har Biografbyrån bestämt!

-Jaha? Vi lär väl aldrig få se trailern och kan därmed inte heller få avgöra om våra barn kan tåla den. Det har Biografbyrån bestämt!

, , , , , , ,

2 Kommentarer till “Storebror och syndens skam”

  1. Adam K Säger:

    Läste också om Hudiksvalls något bizarra regelverk. Frågan är om de får ha sådana bestämmelser. Nu är jag ingen jurist men det verkar djävligt underligt att de skall få bestämma vad man gör på rasterna, för inte får man väl betalt på dem?

  2. Love Säger:

    Jag tycker nog att man ska få bestämma själv vad man vill ägna sina raster åt faktiskt. Tycker det var en ganska sjuk regel..

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu