BloggProffs

Till dig med vänliga hälsningar

Jag vet inte riktigt varför jag skriver en blogg eller varför jag vill att andra ska kunna läsa den. Jag har vissa teorier kring orsaken och vissa av dem handlar om tidsfördriv, uppmärksamhet, skapande och intresset för att själv läsa bloggar. Allra helst följer jag det som är personligt skrivet och förmedlar en realistisk bild av världen, livet och allt vad det innebär att vara människa. Med fördel läser jag de som har en humoristisk glimt i ögat trots bekymmer och elände. Det gäller att se ljuset i mörkret, eller hur?Antagligen är mitt mål med den här bloggen just att förmedla lite av mitt liv och min syn på både folk och fä. Nu till en början har jag funnit det väldigt svårt att begränsa vilken typ av inlägg jag vill göra. De mesta här i livet intresserar mig och jag tycker och tänker om det mesta. Jag vet inte om det har med adhd:n att göra, den här eviga berg- och dalbanan av känslor och intryck, eftersom jag förändras och förvandlas från en dag till en annan, från en timme till nästa och ibland från minut till minut. Det är så det är med min inre kemi, det som sker i min hjärna, det som ingen kan se hända därinne i hjärnans kringelikrokar. Men om du frågar min sambo, mina barn eller t.o.m våra husdjur, så kan de bevittna om hur jag ständigt förändrar skepnad från en ytterlighet till en annan. Jag är inte bara …frÖken fÖrster utan också mrs Hyde – den vämjeliga, den burdusa, den elaka, den gapiga, den vredgade, den våldsamma, den galna. Jag är en toka. // Mvh

mvh, djur, människor, allmänt, lund, barn, hjärna, tankar, dagbok, adhd

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu