BloggProffs

Veckans tjejsnack!

Vecka 35
Musik

  • Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?

Jag lyssnar mest på gamla godingar och s.k vuxen rock.  Beroende på situation kan jag nog lyssna på det mesta, med vissa undantag( se nedan). Oftast får humör och behov avgöra vilken artist jag lyssnar på.  Just nu är jag överförjust i Dave Matthews Band

YouTube Preview Image

  • Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?

Min första LP (inte stenkaka) med ”vuxen” musik var Abbas Waterloo, då var jag fyra år och älskade att mima framför spegeln med mammas hårborste som mikrofon. Senare i tonåren lyssnade jag mycket till samma musik som idag.

  • Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?

Jag klarar inte av att lyssna på schlager- och dansbandsmusik. Då blir jag bara irriterad över hur simpla texterna är och hur  vidriga melodislingor man kan väva ihop. Men vissa artister ogillar man för deras personlighet, tex Carola, och då spelar det ingen roll vilken musik eller sång artisten bidrar med.

  • Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.

Jag har sett Miles Davis, David Bowie, Van Morrison, TOTO, Phil Collins, Whitesnake, Thåström, Kal P Dal, Peps Persson, Jean Michel Jarre, Pink Floyd och Jethro Tull. Jag minns inte alla, men det finns en mängd lokala förmågor också som jag uppskattat väldigt mycket

Att gå på konsert är ingenting jag drömmer om. Mina perfekta musikstunder har jag med hörlurar och mp3-spelare. Det är härligt att bli uppfylld av musik och på mig har det en terapeutisk inverkan.

  • Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?

Nä, jag har ingen autograf och känner inget behov av det heller. Det räcker med att ha deras musik.

Vill du också gå med i T J E J S N A C K ???? Spana in Milo Liljas hemsida där du också  kan bli  S N A C K E  -

T J E J !

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu