BloggProffs

Zebra – randig men på tvären

zebra_01.jpg 

 Hos Vovva blev jag tipsad om ett test som bestod av tio frågor. Det var ganska enkelt och jag blev inte särskilt förvånad över resultatet(se nedan). Nu får jag väl gå och kolla garderoben så jag har något randigt att sätta på mig idag.

Du bär äkta zebrablod i dina ådror. Ditt vilda hjärta och din flyktiga själ skapar ibland problem för dig, men med ett öppet sinne lyckas du surfa dig igenom de flesta stormar utan att ta allt för illa vid dig. Du är full av påhitt och älskar slump, infall, ryck och andra plötsliga oförutsedda företeelser i livet. Ibland händer det att du får slå till full reträtt när du i din tanklöshet har gått ut lite väl hårt. Du har lite svårt att finna dig i ramar och kan därför ha problem med fasta strukturer som jobb och relationer.

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu