BloggProffs

I den mänskliga hjärnans vrår

Vad jag kan förstå, förändras mäniskors intressen väldigt lite. Vad jag minns från min förra bloggperiod (2003-2005), var alltid de sidor som innehöll vissa taggar mer välbesökta än andra.
Jag ska därför genomföra ett litet test och nämna just de ord som gör att bloggsöksmotorerna nämner min sida som alternativ när folk letar efter något de vill läsa. Nu är jag väl ganska taskig, inte sant? Men ändå inte värre än en kille som har döpt sin blogg till Johanna Sällström på BLOGGPORTALEN, titta och bevittna här

Javisst ja….jag skulle nämna några intressanta sökord. Här är de listade efter popularitet;

1. kåt
2. sex
3. onani
4. orgasm
5. naken
6. johanna sällström
7. avsugning
8. otrohet

När man reflekterar över listans innehåll så ser man ganska tydligt att en av sökningarna inte riktigt hör hemma bland de andra. Givetvis börjar man undra hur detta fenomen hänger ihop? På sjunde plats fanns förra veckan Carl Bildt som en av de populäraste sökningarna. Tydligen är det numera så att svenska folket hellre vill ha en avsugning än Carl Bildt. Nåja….jag kan förvisso förstå dem. Själv är jag nöjd så länge ordet avsugning inte ersätts av Mona Sahlin för det skulle suga värre än något annat.

kåt, sex, onani, orgasm, naken, johanna sällström, avsugning, otrohet, mona sahlin

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu