BloggProffs

Manual för äkta föräldrar

Som motvikt till Alec Baldwin och Kim Basingers dåliga skilsmässostil måste jag nu påpeka att alla uppbrott slutar inte i tragedi. Även om en skilsmässa kan vara en svår upplevelse så finns det möjlighet att gå vidare åt varsitt håll men ändå uppskatta och värdesätta varandra(nu menar jag inte i extremfall med misshandel, förtryck, brott osv….utan för vanliga sura svenssons). När jag själv skilde mig vägrade jag bli en bitterfitta. Det lyckades, även om jag emellanåt försjönk i svarta tankar och kände mig sååååååå övergiven.

I Aftonbladet informeras vi om att Bruce Willis, Demi Moore och Ashton Kutcher åker på semester tillsammans med de tre döttrarna. Ett riktigt praktexempel och förebild för de som undrar hur man överlever en skilsmässa och samarbetar för barnens bästa.

, , , , ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu